Що таке сквален і чому він так корисний для краси волосся?

0 117

Косметологи постійно шукають нові способи надати тьмяному волоссю блиск, рідкісному обсяг, ламкому подарувати силу. Нещодавно на ринку почав з'являтися сквален в косметиці, який обіцяє неземну красу. Ми вирішили розібратися, що це і чим сквален корисний для волосся.

Що таке сквален і чому він так корисний для краси волосся?
Користь сквалена для волосся
Сквален - це речовина, яку можна знайти в рослинних оліях.
Також ним багата акуляча печінка. Сквалеон абсолютно природний, тому так корисний для шкіри голови. Клітини швидко вбирають речовину, стають зволоженими. Найпопулярніший в косметологічній промисловості сквален з оливок і цукрового тростника, адже добути його легко і порівняно незатратно. На третьому місці йде сквален з печінки акули.

 

 

При застосуванні косметика зі скваленом:
- зволожує шкіру голову, позбавляє від лупи і лікує сухість волосся;
- протистоїть появі пігментації;
- сприяє утриманню оптимальної кількості води;
- має антибактеріальний ефект.

Для більш якісного впливу на волосся, краще купувати речовину у вигляді сироватки. У складі має бути 100% сквалену. Додавати її можна в базу під крем або маску для догляду за волоссям, обличчям чи тілом. У дорогих кремах, шампунях або бальзамах речовини може бути до 10%. Тому дізнавшись, як сквален впливає на волосся, постарайтеся знайти надійного постачальника сироватки. Тоді ваші локони вразять будь-кого красою і здоров'ям.

 

За матеріалами: Берегиня - журнал українських жінок http://beregina.com/.

Схожі новини

Додати коментар

Полужирный Наклонный текст Подчёркнутый текст Зачёркнутый текст | Выравнивание по левому краю По центру Выравнивание по правому краю | Вставка смайликов Вставка ссылкиВставка защищённой ссылки Выбор цвета | Скрытый текст Вставка цитаты Преобразовать выбранный текст из транслитерации в кириллицу Вставка спойлера

Публікації